Snel en makkelijk al je schulden bekijken is vanaf nu mogelijk via Mijn Schuldenwijzer. Door in te loggen met je DigiD op Mijn Schuldenwijzer krijg je een overzicht van alle beslagen die door gerechtsdeurwaarders zijn gelegd bij derden. Daarnaast kun je er ook terugvinden wat de hoogte van je beslagvrije voet is. 

Vanaf 2020 wordt de informatie die er is terug te vinden ook nog uitgebreid. Dan is het namelijk ook voor schuldhulpverleners mogelijk om direct inzicht te krijgen in de schulden van hun cliënten. Uitwisseling van gegevens is een belangrijke voorwaarde voor het oplossen van de schuldenproblematiek. Schuldhulpverleners kunnen hierdoor veel tijd besparen, hebben eerder een goed overzicht van de openstaande schulden van cliënten en kunnen daardoor sneller (betaal)afspraken maken met schuldeisers. Om het totaaloverzicht compleet te maken, worden uiteindelijk ook de schuldgegevens van de Belastingdienst en het UWV aan de schuldenwijzer toegevoegd, zodat daadwerkelijk een totaaloverzicht ontstaat.

Wil je nou meer informatie ontvangen over schuldhulp of hulp bij het regelen van je financiën, neem dan telefonisch contact op via +31 43 711 2213 of via onze website www.driepasbewindervoering.nl.

Bron: https://www.schuldinfo.nl/index.php?id=31&tx_ttnews[tt_news]=753&tx_ttnews[backPid]=1&cHash=1979eb97cd